02. 12. 2021.

PDP: Zaustaviti negativni prirodni priraštaj

Obećava da će insistirati na tome da svaka porodica za svako novorođeno dijete, prve tri godine dobije povrat PDV-a za kupljenu bebi- opremu i hranu.

Borenović je u Banjaluci obećao i da će se zalagati da svaka majka sa četvoro i više djece dobije materinski dodatak do kraja života. Insistiraće i da jednokratna novčana naknada za treće i četvrto dijete bude znatno veća. (RTRS)

Ivanić: RS treba da bude prihvaćena kao realan entitet

Mladen Ivanić, kandidat Saveza za promjene za srpskog člana Predsjedništva BiH rekao je večeras u Banjaluci da će ukoliko dobije povjerenje građana, prvo da promijeni međunarodni imidž Republike Srpske.

To znači, pojasnio je Ivanić, da RS treba da bude prihvaćena kao realan entitet, kao snaga koja se može uvažavati , kao entitet koji će biti prihvaćen, a ne osuđivan i izolovan.

Ivanić će insistirati i na tome da majke sa troje i više djece imaju stalni dodatak koji će predstavljati društvenu zahvalnost za povećanje nataliteta u Republici Srpskoj.

Mladen Ivanić, kandidat Saveza za promjene za srpskog člana Predsjedništva BiH smatra da će na predstojećim izborima dobiti povjerenje građana, jer iza sebe ima političko iskustvo sa dosta političkih bitaka. (RTRS)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender