03. 12. 2021.
Na magistralni put Kozarska Dubica – Kostajnica izlila se rijeka Una

Na magistralni put Kozarska Dubica – Kostajnica izlila se rijeka Una

Smanjena vidljivost u Prijedoru i Foči

Na dionici magistralnog puta Prijedor – Kozarska Dubica, na lokalitetu Donji Jelovac, došlo je do ulegnuća kolovoza pa se saobraćaj odvija jednom kolovoznom trakom u dužini od desetak metara, a zbog ovog problema treba biti oprezan i na lokalnom putu Bačvani – Knežica, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Zbog deminiranja terena na dionici magistralnog puta Doboj – Tuzla, u mjestu Stanić Rijeka, od 9.00 do 15.00 časova aktivne su povremene obustave saobraćaja, a od 7.00 do 15.00 časova na magistralnom pravcu Brod – Odžak u naselju Liješće, lokalitet Šikare.

Zbog izlaska na teren građevinskih mašina i vozila angažovanih na izgradnji autoputa Banjaluka – Doboj, na dionicama Šešlije – Johovac i Johovac – Rudanka, do kraja godine biće izmijenjen režim saobraćaja i to tako da će od 7.00 do 17.00 časova biti aktivne povremene polučasovne obustave saobraćaja svaki puni čas i trajaće po 15 minuta.

Na raskrsnici ulica Banjalučka i R. DŽ. Čauševića – Ibrhimbegovića u Brčkom /raskrsnica kod Bolnice/ saobraćaj će do 10. oktobra biti otežan zbog izgradnje kružnog toka, a za to vrijeme vozila će biti preusmjeravana na postojeći tranzit i to ulicama Banjalučka – Ibrhimbegovića – Klanac – Centar iz prvca Bijeljine i Čelića.

Na dionici magistralnog puta Caparde – Karakaj zbog rekonstrukcije kolovoza saobraćaj se odvija usporeno, uz privremeno postavljenu saobraćajnu signalizaciju.

Jednom trakom saobraćaj se odvija na regionalnim putevima Sikirići – Fakovići – Skelani, Tišča – Caparde i LJubovijski most – Drinjača, kao i na dionicama regionalnih puteva Zagon – Jasik i Ukrina – Gornja Vijaka.

Na regionalnom putu Prisika 2 – Vitovlje u toku su radovi u mjestu Zapeće, zbog čega se saobraćaj odvija privremeno izgrađenom obilaznicom u dužini od oko 80 metara.

Na graničnim prelazima u BiH nema dužih zadržavanja.

(Agencije)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender