30. 11. 2021.
Tadić: Važno da svi građani izađu na izbore

Tadić: Važno da svi građani izađu na izbore

Tadić: Želimo život, a ne preživljavanje

Tadić je istakao da svaki čovjek u Republici Srpskoj ima pravo da radom i znanjem stekne ono što je potrebno za porodicu, a ne da bude prisiljen da se snalazi i da prosi.

On je naglasio da su SDS i druge članice Saveza za promjene pokazali koliko su u stanju da budu zaštitnici Republike Srpske i njenih interesa, te dodao da ovaj savez ima kredibilitet i mogućnost da i dalje zastupa Srpsku i njen narod.

Tadić je rekao da, ukoliko dobije mandat za predsjednika Republike Srpske, njegova obaveza će biti da ujedini građane koje niko neće gledati kroz partijske knjižice.

On je rekao da će vratiti povjerenje u institucije Srpske, odnosno da način života građana bude učenje, rad, stvaranje i življenje, a ne snalaženje, trošenje i preživljavanje.

“SDS nudi život umjesto preživljavanja. Neka se nešto konkretno učini za našu omladinu, jer zbog korupcije i nepotizma u društvu nemaju dobro obrazovanje, ne mogu da nađu posao i da rješavaju stambeno pitanje, jer ne mogu da vraćaju kredite”, poručio je Tadić.

Predsjednik SDS-a Mladen Bosić rekao je da je Republika Srpska danas zadužena više od pet milijardi dolara, svakim danom je sve siromašnija, te ima sve više nezaposlenih i penzionera.

Na ovoj javnoj tribini predstavljeni su kandidati stranke za Narodnu skupštinu Republike Srpske i Parlamentarnu skupštinu BiH, prenose agencije.

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender