04. 12. 2021.
Muške dileme: Šta kad ljubav prođe?

Muške dileme: Šta kad ljubav prođe?

Muške dileme: Šta kad ljubav prođe?

Predstavnici jačeg pola nisu skloni raskidima, radije će čekati da djevojka sama shvati da nešto nije u redu. Ili, još gore, namjerno će se ponašati grozno kako bi je otjerali. Ali, ako više niste zaljubljeni u partnerku, poštenije je da raskinete vezu nego da trošite i njeno i svoje vrijeme.

Ako je djevojka i dalje zaljubljena u vas, raskid će je sigurno boljeti, ali to nije razlog da budete kukavica, da odugovlačite i smišljate izgovore u želji da pronađete pravi način ili priliku da joj saopštite da je došao kraj. Budite iskreni i otvoreni, nemojte joj vređati inteligenciju klišeima poput “nije do tebe, do mene je”.

22-(2)Tako ćete možda umiriti svoju grižu savjesti, ali i izgubiti njeno poštovanje jer niste imali hrabrosti da joj kažete istinu. Naravno, ne treba da budete bezosjećajni, već da joj taktično saopštite pravi razlog zbog kog više ne želite da budete zajedno.

Čak i ako bude povrijeđena u prvom trenutku, kasnije će vam biti zahvalna, pogotovo ako joj skrenete pažnju na neko ponašanje koje vam nije prijalo.

Nemojte forsirati dalji odnos obećanjima da ćete zauvijek ostati prijatelji, niti tražiti od nje da vam to obeća.

Vrijeme će pokazati da li i dalje želite i možete da se viđate isključivo na drugarskoj osnovi. Kada sve ovo uradite, ne dozvolite sebi da padnete na posljednjem koraku. Nemojte je zvati kad ste pijani ili usamljeni pričajući joj kako vam nedostaje. Budite dosljedni. (Novosti)

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender