05. 12. 2021.
Usvojena Deklaracija kojom se upozorava na položaj Srba u Hrvatskoj

Radojičić: SNSD daje politički značaj ženama

Radojičić je na tradicionalnom druženju Aktiva žena kotorvaroškog SNSD-a istakao da svakodnevno raste broj članova ovog aktiva, koji je jedan od najorganizovanijih u Republici Srpskoj.

“Aktiv žena ove stranke najstarija je ženska organizacija u nekom političkom subjektu u Republici Srpskoj, a članice su na mnogim važnim pozicijama u Srpskoj i na nivou BiH, kao i na pozicijama direktora”, istakao je Radojičić.

Radojičić je podsjetio da se na mnogim odgovornim funkcijama u Srpskoj nalaze žene iz SNSD-a koje su ostvarile značajne rezultate, te naveo primjer premijera Srpske Željke Cvijanović, ali i direktora važnih institucija u Srpskoj.

Predsjednik Aktiva žena SNSD-a Kotor-Varoš Slađana Šubara izrazila je zadovoljstvo radom ove organizacije, uz napomenu da su žene ovog aktiva stalno u akciji, bez obzira na to da li rade politički dio posla, da li humanitarne akcije ili događaje iz kulture.

“Želimo da se dodatno mobilišemo. Pred nama su veoma važni izbori i očekujemo angažman svih žena, a sigurna sam da će taj angažman biti kao i do sada. Izbori su važna stvar, potvrda svega onoga što smo radili, ali isto tako treba da izađemo sa novim konceptima i idejama”, dodala je Šubara.

Jedan od ciljeva večerašnjeg druženja Aktiva žena SNSD-a Kotor Varoš je da se vidi kako još žene mogu dodatno da se angažuju, te da razmijene mišljenja i iskustva, prenose agencije.

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender