08. 12. 2021.
Raspisana potraga za Dariom Jekićem

Raspisana potraga za Dariom Jekićem

Raspisana potraga za Dariom Jekićem

U saopštenju je objavljena Jekićeva fotografija i upućen apel građanima da u slučaju zapažanja navedenog lica ili saznanja o njegovom kretanju ili boravku obavijeste najbližu policijsku stanicu na broj 122.

Policija tereti Jekića da je ubio lice V.P, ispalivši mu metak u glavu.

Policija je do sada uhapsila šest lica sa područja Doboja koja se dovode u vezu sa tučom i pucnjavom u Ulici Jug Bogdana u ovom gradu i nastavlja potragu za tijelom ubijenog V.P.

Sudija za prethodni postupak Osnovnog suda Doboj odredio je jednomjesečni pritvor za S.S. /39/ iz Doboja osumnjičenog za učestvovanje u tuči, a zbog bojazni da bi moglo da ometa potragu za tijelom ubijenog.

Protiv S.S. postoji sumnja da je 14. septembra oko 5.40 časova na raskrsnici dobojskih ulica Jug Bogdana i Kneza Lazara, nakon kraće verbalne prepirke započeo tuču sa V.P. Tokom fizičkog sukoba, do V.P. je došao Jekić i iz pištolja mu ispalio metak u glavu.

Nakon ovoga osumnjičeni S.S. je pobjegao, dok se Jekić vratio na lice mjesta, u vozilo unio tijelo ubijenog i odvezao ga u nepoznatom pravcu, prenose agencije.

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender