30. 11. 2021.
Tadić: Važno da svi građani izađu na izbore

Tadić: Važno da svi građani izađu na izbore

Tadić: Dobri i hrabri ljudi mogu promijeniti vlast

“Ako želimo promjenu vlasti, u naredna 22 dana do izbora ne smijemo napraviti nijednu grešku jer će sadašnja vlast to iskoristiti da kaže kako smo svi isti.

Sadašnja pozicija ne može pobijediti, ali može raznim podvalama pokrasti izbore zbog čega članovi biračkih odbora iz Saveza za promjene moraju budno pratiti svaki glasački listić”, smatra Tadić.

On je na javnoj tribini koalicije koju čini SDS, Partija ujedinjenih penzionera i Srpska radikalna stranka, u Domu kulture Srbac, ocijenio da se

narod probudio i shvatio da nema šansi za bolji život sa ovima koji su sada na vlasti.

Tadić je rekao da je prije tribine posjetio nekadašnju perjanicu privrednog razvoja Srpca Fabriku stiropora “Stirokart” u kojoj dvadesetak radnika nisu primili platu 30 mjeseci i Teritorijalnu vatrogasnu jedinicu Srbac koja je pod nadzorom lokalne vlasti i koja je smanjila troškove poslovanja za 50 odsto, nabavila nova vozila i opremu i čamac za spašavanje u vrijeme poplava koje su česte u Srpcu.

Predsjednik SDS-a Mladen Bosić rekao je da su Republici Srpskoj potrebne promjene odmah, da je za promjene potrebno jedinstvo te da to može obezbijediti SDS koji je ujedinio Srbe 1991. godine i izborio se za Republiku Srpsku.

“Ako poredimo dva predsjednička kandidata, mogu reći da je Ognjen Tadić sve ono što nije Milorad Dodik, počev od stvaranja Republike Srpske do današnjeg dana. Za njega kao pravnika važi pravilo da je zakon jednak za sve i da će se sigurno izboriti da narod živi mnogo bolje bez nepotizma, korupcije i kriminala”, rekao je Bosić.

Članovima i simpatizerima predstavili su se i poslanički kandidati Božidar Ivanović i Miladin Stanić iz Prnjavora, Persa Sičanović iz Dervente, Đorđo Krčmar iz Gradiške i Srpčanka Branka Nedić-Vidović.

“Kao ginekolog i porodični ljekar radim 30 godina i osluškujući ljude shvatila sam da su postali depresivni i nesrećni jer je ozbiljno narušen sistem vrijednosti. Oni se žale da su se nestručni nametnuli stručnim ljudima, neradnici radnicima, da je lični interes važniji od državnog i da je glavni kriterijum za zapošljavanje nepotizam i stranačka pripadnost”, navela je Vidovićeva.

Ona je istakla da ju je to opredijelilo da se angažuje u politici i pokuša da vrati poljuljani moral i civilizovane vrijednosti, te poručila biračima da glasaju za normalne i čestite ljude ako žele normalan život, prenose agencije.

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender