28. 11. 2021.

Đokić: Nastavljamo borbu za socijalnu pravdu

“Zato sa pruženom rukom idemo pred ljude, tražimo tu njihovu ruku, i želimo da zajedno gradimo više i bolje za RS i svakog čovjeka u njoj”, rekao je Đokić.

Socijalistička partija istrajava svih 20 godina u podršci onima kojima je pomoć najpotrebnija, a tako će biti i u budućnosti, kažu kandidati ove stranke za Narodnu skupštinu RS i Parlament BiH.

“Oko sto porodica na opštini Lopare je ostalo bez krova, i kandidati SP će se zalagati da se pomogne tim ljudima”, poručio je Voji Јurošević kandidat Socijalističke partije za poslanika u Narodnoj skupštini RS.

“Sigurno je da ćemo se potruditi da u svakom segmentu, ekonomskom, sportskom, i kulturnom, to vratimo i podignemo na što veći nivo, onako kako to Lopare i majevičani zaslužuju”, rekao je Dalibor Stević, nocilac liste Socijalističke partije za poslanike u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH.

Zalagaćemo se za pomoć stanovništvu koje je pretrpjelo velike štete uzrokovane ovogodišnjim nepogodama, poručuju iz Socijalističke partije. (RTRS)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender