02. 12. 2021.
Ode i u poljoprivrednike: Goca Tržan otvara farmu ovaca!

Ode i u poljoprivrednike: Goca Tržan otvara farmu ovaca!

Ode i u poljoprivrednike: Goca Tržan otvara farmu ovaca!

Prema riječima sagovornika Kurira, Goca će u privatni biznis ući zajedno s bratom i ocem, koji će umjesto nje voditi cijeli projekat.

Goca je prvo mislila da proda zemlju, a onda je shvatila da je novac zapravo u poljoprivredi i da se sve više biznismena i poznatih ličnosti okreće tome.

Izgradnja torova i poslovnog objekta počeće na jesen, a sve će biti završeno na proljeće sljedeće godine, kad će na ogromno imanje biti useljeno prvo stado.

Goca planira da radi veliki izvoz, posebno u Rusiju, kao i u susjedne zemlje. Inače, uzgajaće posebnu sortu ovaca virtemberg, budući da se ona pokazala kao najkvalitetnija – kaže sagovornik, koji je insistirao na anonimnosti.

Goca bi za dvije godine rada farme, prema proceni, mogla da zaradi mnogo novca, posebno što je ta sorta veoma tražena u inostranstvu.

U toku jučerašnjeg dana pozvali smo Tržanku za komentar, ali ona nije željela da otkriva detalje novog projekta.

Nemojte, molim vas, da pričamo o tome. To je nešto čime će se baviti moja porodica, a ja ću biti samo dio priče. Planovi su još u toku, tako da ne mogu da kažem ništa detaljnije – bila je kratka pevačica.

Inače, Goca ovih dana privodi kraju novu pjesmu, a angažovana je i kao član žirija u novom projektu ružičaste televizije „Pinkove zvezdice“, koji će i među najmlađima odabrati buduću pjevačku zvijezdu.

STUDIRALA STOČARSTVO

Interesantno je da je Goca nakon završene srednje škole upisala Poljoprivredni fakultet u Zemunu, odsjek stočarstvo, uprkos tome što je željela da se bavi muzikom i glumom.

Veoma brzo je započela muzičku karijeru u grupi Tap 011, zbog čega je zanemarila učenje, a kasnije i napustila studije.

– Istina je da sam upisala Poljoprivredni fakultet, odsjek stočarstvo – rekla je pjevačica.

(Kurir)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender