04. 12. 2021.
Radojičić: SNSD daje priliku mladima

Radojičić: SNSD daje priliku mladima

Radojičić: SNSD daje priliku mladima

Radojičić je rekao na druženju Mladih socijaldemokrata u Banjaluci da je značajan broj mladih ljudi na raznim dužnostima – od poslanika i odbornika do ministara i na značajnim funkcijama u firmama, dodajući da je i na listama SNSD-a zastupljen veliki broj mladih.

“U našim programskim principima koji se tiču mladih razvijali smo cijeli niz elemenata – od predškolskog obrazovanja do nastavnih planova i programa za prilagođavanje profila u srednjim školama, pa do reforme univerziteta, koja će se provoditi u narednim godinama radi pojačanja kvaliteta i pooštravanja kriterijuma radi obezbjeđenja što kvalitetnijih diploma i sticanja što kvalitetnijeg znanja”, naveo je Radojičić.

On je naveo da je u proteklim godinama rađen jedan od segmenata u stambenoj politici da se kroz povoljne stambene kredite Investiciono-razvojne banke nastoji pomoći u rješavanju stambenog pitanja za mlade bračne parove.

Radojičić je naglasio da se radilo i na poboljšanju poslovnog ambijenta, pitanja bitnog za mlade, ali i sve druge, najavivši da će se i dalje raditi u tom segmentu i to na poboljšavanju fiskalnih mjera, poreske politike, smanjenju birokratskih procedura koje smetaju investicijama, te omogućavanju većeg produktivnog zapošljavanja.

Radojičić je na druženju Mladih socijaldemokrata podijelio članske karte SNSD-a novim članovima ove stranke iz reda mladih, prenose agencije.

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender