04. 12. 2021.
Sve za medijsku pažnju: Ko na estradi baca prašinu u oči, a ko ima “titule”?

Sve za medijsku pažnju: Ko na estradi baca prašinu u oči, a ko ima “titule”?

Sve za medijsku pažnju: Ko na estradi baca prašinu u oči, a ko ima “titule”?

Kako saznaje “Blic“, Dijana se hvali mizernim titulama koje je osvojila na takmičenju u Bejrutu, a pobjednica je zapravo bila djevojka iz Ukrajine Olga Klimenko.

e01
Dijana Milojković

Dijana nije ni u jednoj agenciji, ona obilazi takmičenja u ličnoj režiji, budući da su njeni roditelji imućni. Prije dvije godine je učestvovala na istom izboru i toliko željela pobjedu da je otpočela vezu sa Libancem koji je bio u organizaciji.

Ove godine je opet došla sama, niko ne zna ko ju je pozvao. Ona nije pobijedila na izboru, a ni takmičenje nije zvanično, već je samo promocija sponzora. Dijana je od benignog takmičenja od sebe napravila zvijezdu – kaže za “Blic“ dobro obavješten izvor. Kontaktirali smo i s Vesnom da Vinča, predsjednicom kompanije „Mis Yu“, koja vodi djevojke iz Srbije na zvanična takmičenja.

LAŽ 1: Dijana mis Evrope

Dijana je nedavno preko noći postala popularna jer se u javnosti pojavila informacija da je na takmičenju “World next top model 2014“, održanom u Bejrutu, odnijela čak dve titule: mis Evrope i mis sporta. Lijepo je čuti da je najljepša Evropljanka baš iz Srbije, ali istina je malo drugačija.

e2
Vesna da Vinča | Foto: Rajko Ristić

– Da li je Bejrut u Evropi? Kako onda ta država može da organizuje takmičenje za mis Evrope? Takmičenje na kome je Dijana učestvovala ne može da izdaje titule kao što su mis svijeta i mis Evrope. To nije relevantno takmičenje – rekla je Vesna za „Blic“.

e3
Soraja Vučelić | Foto: Emil Čonkić

Dijana nije odgovarala na naše pozive. Ni Soraja Vučelić se nije javljala, a mi smo željeli da slikamo njenu diplomu jer na Filozofskom fakultetu u Beogradu tvrde da Soraja nikada nije bila njihov student.

LAŽ 2: Soraja završila psihologiju
Starleta se nedavno pohvalila: „Sada kada imam diplomu, niko me više neće zvati starleta“, izjavila je nedavno Soraja za “24 sata”, tvrdeći da sada ima zvanje diplomiranog psihologa koje je stekla na državnom fakultetu u Beogradu.
– Studirala sam osam godina – rekla je ona.

U našoj bazi podataka ne postoji osoba koja se zove Soraja, niti Sara Vučelić – rekli su za “Blic” na Filozofskom fakultetu.

Soraja je zato osjetila potrebu da na svom fejsbuk nalogu demantuje da je ikada rekla da je diplomirala.

s1

Provjerili smo i privatne fakultete, kojih ima ukupno osam. Međutim, neki od njih smjer psihologija imaju tek odnedavno, a kako starleta pominje osmogodišnje studiranje, ostali su Union i Singidunum, gdje tvrde da Soraja nije studirala kod njih.

(Blic)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender