27. 11. 2021.
Tri osobine koje garantuju uspjeh na poslu

Tri osobine koje garantuju uspjeh na poslu

Tri osobine koje garantuju uspjeh na poslu

Rješenje svakog problema

Kada nastane kriza, vi ste osoba koju prvo pozovu. Znate da nije važno pronalaziti krivca, već biti dio rešenja. Ako umijete da reagujete u prvom trenutku, sigurno ćete se naći na listi omiljenih radnika. Čak i ako niste uspjeli da prebrodite sve probleme, neko će sigurno uočiti vaš trud. Ostanite otvoreni za svaku saradnju jer ćete uspjeti da otkrijete nove mogućnosti.

Timski duh

Vi ste smireni, kul i održavate zdrav razum među kolegama. Osoba koja umijee da funkcioniše u timu je potrebna, upravo, svakom timu. Naučite navike kolega i poštujte ih. Kada uočite da nekom od njih ne ide, priskočite mu u pomoć. Budite koleginica na koju mogu da se oslone. Postaćete voljeni. Tim neće moći da funkcioniše bez vas. I što je najbolje, neće željeti.

Pozitivne vibracije

Vi volite svoj posao i mjesto gdje radite i to se vidi. Najbrži način da vas primjete jeste da vi primjetite druge. Uključite se u tokove firme. Upoznajte ljude i van svog sektora. Nikada se ne zna da li ćete sarađivati u budućnosti. Najvažnije od svega jeste da ostanete pozitivni i da širite dobru energiju koja će privući dobre rezultate.

(cosmopolitan.rs)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender