27. 11. 2021.
Pavić: Susret Dodika i Putina od izuzetne važnosti za Srpsku

Pavić: Susret Dodika i Putina od izuzetne važnosti za Srpsku

Pavić: Stranka na povjerenje uzvraća radom i odgovornošću

Pavić je na predizbornom skupu u Donjem Petrovom Gaju pozvao mještane da glasaju za stranku koja je najviše učinila za razvoj ovog dijela Prijedora.

On je istakao da se politika DNS-a bazira na ekonomiji, zapošljavanju, borbi protiv kriminala i korupcije i socijalnoj zaštiti, te najavio da će se nastaviti zalagati za decentralizaciju Republike Srpske i jačanje nadležnosti lokalnih zajednica.

Pavić je napomenuo da DNS na predstojećim opštim izborima nije prihvatio nijednu pojedinačnu funkciju, već je to ostavio koalicionom partneru SNSD-u.

“Mi ćemo ih podržati na tim funkcijama, a nama je cilj Narodna skupština, prije svega, za to nudimo provjerene školovane kadrove i ljude koji su gradili Republiku Srpsku ili će svoju mladost uložiti u njen razvoj i trajanje”, naveo je Pavić.

Kandidat DNS-a za Parlamentarnu skupštinu BiH Srđan Radulj rekao je da se DNS zalaže za jednakost građana pogotovo u Sarajevu, u zajedničkim institucijama.

“Potrebno je promijeniti mnoge stvari u pravosuđu BiH, jer je svima poznato kako Sud i Tužilaštvo BiH funkcionišu u ovom trenutku. Potrebni su radikalni koraci i mjere da bi pred ovim institucijama svi bili jednaki i da srpski narod ne bi bio jedini čiji se predmeti za ratne zločine procesuiraju”, istakao je Radulj.

Kandidat Koalicije DNS-NS-SRS za Narodnu skupštinu Republike Srpske Predrag Rosić rekao je da očekuje da će DNS na ovim izborima imati još više svojih pristalica, te dodao da samo tako može da utiče na izmjenu nekih političkih odluka.

Kandidat koalicije DNS-NS-SRS za Narodnu skupštinu Zlatko Ritan istakao je da DNS poseban dio programa bazira na animiranju mladih, koje smatra ogromnim potencijalom sposobnim da doprinese promjenama na političkom nebu Srpske, prenose agencije.

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender