02. 12. 2021.
Srpkinje u Top 10 najljepših žena svijeta!

Srpkinje u Top 10 najljepših žena svijeta!

Srpkinje u Top 10 najljepših žena svijeta!

Sajt Destinationspoint.net pripremio je listu najlepših žena svijeta, na kojoj su Srpkinje zauzela 6. poziciju, a pobjedu su odnijele Brazilke.

Lista izgleda ovako:

Brazil
Rusija
Venecuela
Indija
Švedska
Srbija
Francuska
Argentina
Ukrajina
Italija

Srpkinje su na ovom sajtu predstavljene kao savršeni spoj slovenskih i mediteranskih gena.

Fotografije Danijele Dimitorvske Amidžić predstavila je tu idealnu kombinaciju.

“U svetu smo između ostalog poznati i po zenskoj lepoti. Zbog toga ima mnogo naših uspešnih manekenki. Takođe i naše sportistkinje pored dobrih rezultata u sportu skreću pažnju lepim izgledom. Meni je čast da sam na ovoj listi izabrana kao primer ,mada kada je lepota u pitanju ukusi su različiti”, rekla je Danijela.

Na ulicama Srbije može da se vidi veliki broj lijepih i zgodnih djevojaka, idealnih proprocija koje bi lako mogle da postanu zvijezde.

Brazilke su pobijedile zbog atraktivnih tijela i sportske građe, a Ruskinje su zauzele visoko drugo mjesto zbog porcelanskobelog tena, vitke figure i visine. Veneceula poznata po brojnim titulama na izborima za mis svijeta morala je da se zadovolji trećim mjestom. Kao najveći kvalitet Indijki, navodi se prelijepa kosa, dok su visoke i zgodne Šveđanke autora ove liste oduševile prijateljskim stavom, piše Blic.

Elegancija i stav Francuskinja našli su se u top deset, dok su kao primjeri argentinske, ukrajinske i italijnske ljepote navedene Kristina Kiršner, predsjednica Argentine i glumice Mila Kunis i Monika Beluči, piše Blic.

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender