05. 12. 2021.
SPP: Akcija “Gdje rade djeca visoko pozicioniranih političara?”

SPP: Akcija “Gdje rade djeca visoko pozicioniranih političara?”

Stranka pravedne politike: Društveni interes iznad pojedinačnog

“Ima još snage i potencijala u onim građanima koju su razočarani i ne izlaze na izbore i moramo napraviti zaokret za bolju budućnost Republike Srpske”, kaže Lajić.

Kandidatkinja Stranke pravedne politike za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske Duška Zorić poručila je da će se zalagati da društveni interes bude iznad pojedinačnog.

Iz Stranke pravedne politike u Novom Gradu, poručeno je da su mladi najveći potencijal Republike Srpske i da se o njihovom zapošljavanju mora voditi više računa, javlja RTRS.

Kandidat Stranke pravedne politike za predsjednika Republike Srpske, Dragomir Јovičić, istakao je u Novom Gradu da je potrebno uspostaviti novi obrazac ponašanja političara, u koje će građani imati puno povjerenje.

“Ukoliko građani daju meni povjerenje, želim uspostaviti obrazac ponašanja gdje će se dati šansa građanima da se uvjere gdje će prioritet biti vladavina zakona, a ne pojedinaca i političkih partija”, kaže Јovičić i dodaje da je osnovni problem u Republici Srpskoj uticaj političkih partija na profesiju.

Јovičić je istakao da neka istraživanja pokazuju da dvije trećine mladih žele da napuste Republiku Srpsku, javlja RTRS.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender