02. 12. 2021.
Mali Gojko sa ocem dočekuje zimu u novoj kući

Mali Gojko sa ocem dočekuje zimu u novoj kući

Mali Gojko sa ocem dočekuje zimu u novoj kući

Njih dvojica spokojno čekaju iduću zimu u svojoj novoj kući, u koju su se uselili u decembru prošle godine, a čiju su izgradnju finansirali grad Bijeljina i mnogi sponzori.

“Drva imamo spremljena, a u kući nam pomaže moja sestra, koja stalno dolazi, i gotovo ništa nam ne fali”, kazao nam je Petar.

Kako je priznao, ni on ni Gojko nisu ni slutili da će im se život iz korijena promijeniti za samo godinu dana, od kada je njihova tužna priča dospjela u javnost.

S druge strane, pored želje za normalnim domom, Gojku se ispunila i ona najveća, da njegov otac ozdravi, jer je Petru iz dana u dan sve bolje kada je njegova noga u pitanju, a koju je teško povrijedio prije dvije godine radeći u šumi.

“U Tesliću sam se liječio kod jedne doktorice i odmah mi je bilo bolje. Skoro odmah sam bacio štake, nemam ni fiksator, tako da sada konačno hodam bez ikakvih pomagala”, kazao je Petar.

Podsjećamo, prije godinu Gojko i Petar Đurić živjeli su u maloj i trošnoj kući bez osnovnih uslova za život, a suze dječaka kojeg je ostavila majka da živi i da pomaže teško bolesnom ocu dirnule su mnoge ljude kako u zemlji tako i u svijetu.

Veoma brzo dobri ljudi su se organizovali i odazvali njihovim apelima, pa je pomoć u vidu hrane, obuće, odjeće i drugih potrepština počela da stiže u Ljeljenču.

Gojko Đurić dobitnik je nagrade “Nezavisnih novina” “Jelena Trikić – Majka Hrabrost”, a koja se dodjeljuje za podvig godine.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender