02. 12. 2021.

PDP o vozilu hitne pomoći i medijima

PDP smatra da je potenciranje režimskih medija i SNSD-a na tome da je jedno vozilo hitne pomoći u Šekovićima korišteno u izbornoj kampanji najbolji pokazatelj licemjerja i bezobrazluka vladajućeg režima.

SNSD i njiohovi partneri u vlasti svakodnevno koriste stotine crnih audija i drugih limuzina, kao i brojna druga sredstva koja pripadaju institucijama i javnim preduzećima Republike Srpske, upravo za potrebe kampanje SNSD-a.

Helikopteri, umjesto da pomažu poplavljenim, prevoze povređene i bolesne, vozaju po Republici Srpskoj Dodika, Cvijanovićku i druge stranačke funkcioneri kako bi stigli na što više tribina SNSD-a.

Autobusi Elektroprivrede RS i pojedinih preduzeća iz strukture ovog javnog preduzeća svakodnevno prevoze pristalice SNSD-a sa mitinga na miting, a hiljade litara goriva iz raznih budžetskih institucija i preduzeća se sipa u razna vozila koja vrijedno rade na kampanji SNSD.

Sve ovo je samo mali dio razloga zašto se u Republici Srpskoj moraju desiti promjene i zašto SNSD-ov režim mora otići sa vlasti nakon 12. oktobra, navodi se u saopštenju za javnost PDP.

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender