02. 12. 2021.
SPP: Akcija “Gdje rade djeca visoko pozicioniranih političara?”

SPP: Akcija “Gdje rade djeca visoko pozicioniranih političara?”

SPP: Ograničiti moć političkih stranaka

Iz SPP-a je saopšteno da stranke više ne shvataju da je Srpsku stvorio srpski narod da bi imao zajednicu koja brine o njegovoj sigurnosti, a ne bilo koja partija.

SPP naglašava da srpski narod i Republika Srpska nisu vlasništvo nijedne stranke, pa ni DNS-a, da bi oni odlučivali o sudbini i naroda i države.

“Ako Čubrilović misli da brani interese srpskog naroda i Republike Srpske onako kako upravlja `Željeznicama`, kako gradi skupe i loše puteve, onako kako je dopustio da oblasna kontrola letenja ode u Mostar, onako kako korupcija razjeda `Pošte Republike Srpske` ili `Puteve`, onda mislimo da je došlo vrijeme da nas on više ne brani”, navode u SPP-u.

Iz SPP ocjenjuju da je iz velikog prijateljstva “Čubrilovića sa ministrom transporta i komunikacija BiH Damirom Hadžićem profitiralo samo Sarajevo, dok su Banjaluka i Republika Srpska ostale na periferiji novih tehnologija”.

SPP poziva građane da na ovim izborima kazne partije koje 22 godine naizmjenično upravljaju Republikom Srpskom i pokažu im da Srpska “ne zavisi ni od jedne partije već isključivo od građana koji su je i stvorili”.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender