30. 11. 2021.
Banjalučka policija: „Umjetnik“ prebio aktivistu SDS-a

Banjalučka policija: „Umjetnik“ prebio aktivistu SDS-a

Banjalučka policija: „Umjetnik“ prebio aktivistu SDS-a

Iz CJB Banjaluka je navedeno da će protiv N.K. biti podnesen izvještaj Okružnom tužilaštvu Banja Luka za krivično djelo laka tjelesna povreda.

A.P. je je prijavio da je 21.septembra ove godine oko 22 sata, pored promotivnog štanda, ispred Robne kuće Boska, verbalno i fizički napadnut od strane četiri nepoznate osobe.

Iz policije navode da su tokom rada na ovom slučaju utvrdili da je N.K.(1995) iz Banjaluke, zajedno sa još dvije osobe, te večeri prethodno prisustvovao fudbalskoj utakmici Fudbalskog kluba „Borac“, nakon čega su došli do centra grada i bili na Trgu Krajine gdje su glasno komentarisali promotivne plakate na štandovima političkih partija.

“Kada su krenuli prema taksi stajalištu, u namjeri da idu kući, prišao im je A.P. koji je do tada bio za promotivnim štandom Srpske demokratske stranke, a sa kojim se N.K. poznaje od ranije, jer žive u istom naselju, te počeo negodovati zbog negativnih komentara usljed čega je došlo do svađe. Verbalna rasprava u jednom momentu je prerasla u fizički obračun između A.P. i N.K, kojom prilikom je N.K. zadao više udaraca pesnicom u predjelu glave A.P.“ stoji u saopštenju policije.

U svojoj izjavi, N.K. navodi da nije član niti simpatizer nijedne političke partije, „da događaj koji se desio nema bilo kakve političke konotacije, da se on bavi umjetnošću i da ga samo to interesuje“, javlja ATV.

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender