27. 11. 2021.
Banjalučke servisne informacije

Banjalučke servisne informacije

Banjalučke servisne informacije

Centar javne bezbjednosti Banjaluka:
Dogodila su se 4 krivična djela: 3 provalne krađe i jedno pod “ostalo”.

Javni red i mir je narušen 4 puta s 5 prekršaja: jedna tuča, 3 vrijeđanja i jedno ometanje državnog organa u vršenju javne funkcije.

Dogodilo se 7 saobraćajnih nezgoda, dvije s posljedicama po lica u kojima su dva lica lakše povrijeđena.

Stanica hitne pomoći:
Pregledano je: 69 odraslih pacijenata i 41-o djete, a obavljeno je 18 kućnih posjeta.
Ukupno 128 pregleda.

Porodilište:
Rođeno je 11 beba: 6 djevojčica i 5 dječaka.

Vatrogasna brigada:
Imala je jednu intervenciju.

Elektrokrajina:
Snabdijevanje Grada električnom energijom jutros je uredno, a zbog izvođenja planiranih radova na elektroenergetskim objektima danas će bez električne energije biti:

 U vremenu od 08,30 do 13,00 časova dijelovi ulica: Jug Bogdana, Kosovke djevojke, Milice Stojadinović srpkinje, Saničkih žetalaca, Srpskih dobrovoljaca, Stevana prvovjenčanog, Studenička, Vaclava Havlika Vene i Visokih Dečana,

 U vremenu od 08,30 do 15,00 časova dijelovi naselja: Dragočaj, Tunjice, Ramići, Stranjani, Dikevci, Gradina, Mišin Han i Pavlovača,

 U vremenu od 08,00 do 15,00 časova dio naselja Ljubačevo.

Vodovod:
Snabdijevanje Grada vodom jutros je uredno, a kvalitet isporučene vode zadovoljava odredbe Pravilnika o higijenskoj ispravnosti vode za piće.

Prognoza vremena za Banjaluku:
Ujutru svježe i vedro, oko rijeka na kratko moguća magla. Tokom dana sunčano i toplije sa malo oblaka, a u noći naoblačenje. Vjetar slab, jugoistočni i istočni. Jutarnja temperatura vazduha oko 7°C, a najviša dnevna do 22°C .

Izvještaj iz Matične službe za 23. septembar 2014. godine (juče):

Rođeni: Nikša Topić, sin Dragana i Aleksandre; Đorđe Kalajdžić, sin Zorana i Dijane; Alisa Božić, kći Milana i Dubravke; Emilijan Đuričić, sin Siniše i Dajane; Veljko Japundža, sin Bože i Petre; Maksim Kurbalija, sin Branka i Olje; Ema Brkić, kći Adnana i Elme; Matija Kunovac, sin Borjana i Dragane; Una Đurić, kći Duška i Dragane; Konstantin Ćorić Đajić, sin Dražena i Daliborke; Mina Vujnić, kći Danka i Zorice; Damjan Graf, sin Danijela i Aleksandre; Danica Trbojević, kći Ljubana i Dragane.

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender