02. 12. 2021.
Dodik: Naša poruka je mir, stabilnost i jaka budućnost RS

Dodik: Naša poruka je mir, stabilnost i jaka budućnost RS

Dodik: Naša poruka je mir, stabilnost i jaka budućnost RS

Dodik je s nabližim saradnicima na Laušu, gdje se prema slobodnim procjenama okupilo više od 1.000 ljudi, dočekan ovacijama i dugotrajnim apluzom. Podsjetio je da je SNSD u ovom naselju s lokalnim stanovništvom u prošlosti dogovarao i rješavao mnoge infrastrukturne probleme.

“Naša poruka je mir, stabilnost i jaka budućnost RS. Stabilnost koja podrazumijeva zapošljavanje, jake institucije. A da bi bile jake institucije, mora da bude i podrška naroda. Došli smo ovdje da s narodom podijelimo to povjerenje i uvjerenje”, rekao je Dodik.

Nikola Špirić, nosilac liste SNSD-a za Parlamentarnu skupštinu BiH, poručio je kako je neophodno sačuvati političku stabilnost u RS, kao preduslov za razvoj, nova radna mjesta i investicije.
“Političku stabilnost može da obezbijedi najjača politički partija, a to je SNSD. Moja poruka je da je jako bitno da iz jedne političke partije budu predsjednik RS i član Predsjedništva BiH, a jedina partija koja to nudi je SNSD – Milorada Dodika i Željku Cvijanović”, rekao je Špirić.

On je istakao da sve promjene, “koje su globalnog karaktera”, građani RS moraju dočekati zajedno, jaki i pripremljeni, prije svega razvijajući institucije.
“Dakle, RS prije svega, a BiH dokle treba”, zaključio je Špirić.

Igor Radojičić, nosilac liste SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici 3 i aktuelni predsjednik Narodne skupštine RS, naglasio je da je Lauš tradicionalno jedna od najvećih tribina SNSD-a.

“Lauš je uvijek bio naše tradicionalno uporište, koje je davalo priličnu energiju kampanjama. I ovaj put očekujemo da s građanima Lauša pokažemo novu snagu u ovoj kampanji i one poruke koje su važne za izbore 2014. godine”, rekao je Radojičić.

On je podsjetio da se kampanja SNSD-a vodi se pod sloganom “Za pobjedu Srpske” te da je, prije svega, posvećena tome da RS pobijedi sve političke i ekonomske izazove koji su pred njom.

(Nezavisne novine)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender