09. 12. 2021.

Đokić: Jednake šanse za sve

Đokić je naglasio da ova stranka teži ka društvu u kojem će svi imati jednake šanse.

“Želimo da u narednim godinama Republika Srpska snažno napreduje oko ideje solidarnosti i međusobne pažnje, humanosti i zajedničkog rada i odgovornosti za svaki posao koji obavljamo”, naglasio je Đokić, dodajući da će na taj način raditi u interesu građana.

On je poručio da želi da u narednim godinama Socijalistička partija postane snažan politički faktor od kojeg će zavisiti budućnost Republike Srpske i da za to ova partija ima generaciju novih, veoma kvalitetnih kadrova.

Nosilac liste Socijalističke partije za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske iz Izborne jedinice pet Srđan Todorović rekao je da večerašnja podrška građana Doboja obezbjeđuje jedno sigurno poslaničko mjesto.

“Došlo je vrijeme da se promijene ljudi koji će predstavljati Doboj u institucijama Republike Srpske i toga se boji dobojska vlast”, naveo je Todorović.

On je poručio da podrška građana Socijalističkoj partiji predstavlja snagu i poruku da večeras počinju promjene u Doboju koje niko ne može zaustaviti.
Kandidat za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske iz Banjaluke Zdenka Gojković poručila je da će se kao ljekar zalagati za bolju i zdraviju naciju sa dostupnijom zdravstvenom zaštitom, manjim listama čekanja i kvalitetnijim lijekovima, prenose agencije.

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender