05. 12. 2021.
“Frajle”: Ljubav uvijek inspiriše

“Frajle”: Ljubav uvijek inspiriše

“Frajle”: Ljubav uvijek inspiriše

NOVOSADSKE „Frajle“ ljeto su provele radno. Četiri harizmatične dame očaravajućih glasova, Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Nevena i Jelena Buča, nastupale su u cijelom regionu, ali najveći broj svirki imale su na hrvatskom i crnogorskom primorju.

Frajla Nataša kaže da publika na koncertima najbolje reaguje na pjesmu „Ko se to meni zaljubio“, sa aktuelnog albuma „A strana ljubavi“. Na pitanje da li su se „Frajle“ zaljubile, Nataša za list Novosti odgovara:

Ljubav je naša nepresušna inspiracija. Nisam zaljubljena, ali ostale devojke jesu. Kada ste žena i bavite se muzikom, a pritom ste stalno na putu, nije lako da nađete srodnu dušu. Važno je da ima udvarača i to svakakvih – upornih, manje upornih i onih koji lako odustaju.

Vesele Novosađanke su tokom ljeta bile i na kraćem odmoru i to svaka na svoju stranu.

– Uživale smo devet dana i to je bilo sasvim dovoljno da akumuliramo energiju za dalji rad i uželimo se jedna druge – objašnjava Nataša. – Ja sam bila u Grčkoj, a neke devojke u Hrvatskoj. Pesme za novi album „B strana ljubavi“ su gotove, ostaje još samo da ih snimimo, pišu Novosti.

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender