30. 11. 2021.
SNSD na tribini u Laktašima

SNSD na tribini u Laktašima

SNSD na tribini u Laktašima

“Prioritet će biti zapošljavanje u porodicama gdje niko nije zaposlen, jer na taj način ćemo čuvati djecu, omladinu i njihove porodice” poručila je Snježana Kelečević.

Kontinuitet jačanja Srpske treba nastaviti i u Sarajevu, rekao je nosilac liste SNSD-a za Predstavničko vijeće parlamentarne skupštine BiH, Nikola Špirić.
“Idemo u Sarajevo pod sloganom Republika Srpska prije svega, a BiH dokle treba” – ponovio je Špirić. Sve velike pobjede SNSD-a su krenule iz Laktaša. Tako će biti i ovog puta, poručili su kandidati ove stranke na tribini u Laktašima.

“Pred Laktašima je mnogo izazova, a glavni je vraćanje povjerenja investitora, rekao je na tribini u Laktašima kandidat SNSD-a za načelnika opštine Laktaši, Miroslav Kodžoman.

Izazove koji se nameću, rješavaće timovi mladih ljudi potpomognuti iskusnim kadrovima SNSD-a, rekao je Miroslav Kodžoman kandidat ove stranke za načelnika opštine Laktaši. On je pozvao birače da u nedjelju izađu u što većem broju na glasanje i pobjedom na izborima za načelnika ostvare uvertiru za pobjedu SNSD-a na izborima 12. oktobra. (RTRS)

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender