28. 11. 2021.
Mokri i klizavi kolovozi

Mokri i klizavi kolovozi

Mokri i klizavi kolovozi

Na dionicama u usjecima i pored kamenih kosina postoji mogućnost odrona kamenog materijala i zemlje na kolovoz, a posebno se skreće pažnja na putne pravce Dobro Polje – Miljevina, Gacko – Tjentište – Foča i Kneževo -Ugar, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Na dionici magistralnog puta Prijedor – Kozarska Dubica, na lokalitetu Donji Јelovac, saobraćaj se zbog ulegnuća kolovoza i dalje odvija jednom kolovoznom trakom u dužini od desetak metara.

U Brčkom, na raskrsnici raskrsnica “Bolnica”, saobraćaj će do 10. oktobra biti otežan zabog radova na izgradnji kružnog toka.

Zbog izlaska na teren građevinskih mašina i vozila angažovanih na izgradnji autoputa Banjaluka – Doboj, na dionicama Šešlije – Јohovac i Јohovac – Rudanka, do kraja godine biće izmijenjen režim saobraćaja, i to tako da će danas od 7.00 do 13.00 časova biti aktivne povremene polučasovne obustave saobraćaja svaki puni čas i trajaće po 15 minuta.

Na dionici magistralnog puta Caparde – Karakaj zbog rekonstrukcije kolovoza saobraćaj se odvija usporeno, uz privremeno postavljenu saobraćajnu signalizaciju.

Na regionalnom putu Prisika dva – Vitovlje u toku su radovi u mjestu Zapeće, zbog čega se saobraćaj odvija privremeno izgrađenom obilaznicom u dužini od oko 80 metara.

Јednom trakom saobraćaj se odvija na regionalnim putevima Sikirići – Fakovići – Skelani, Tišča – Caparde i LJubovijski most – Drinjača, kao i na dionicama regionalnih puteva Zagon – Јasik i Ukrina – Gornja Vijaka.

Na dionici magistralnog puta Doboj – Tuzla, u mjestu Stanić Rijeka, aktivne su povremene obustave saobraćaja od 9.00 do 15.00 časova zbog deminiranja terena, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Na dionici autoputa Podlugovi – Јošanica u FBiH saobraćaj je preusmjeren u preticajnu traku zbog sanacije mosta, a drumski radovi preduzimaju se i na pravcima Čapljina – Stolac, Tuzla – Šićki Brod, Sarajevo – Trnovo, Bosansko Grahovo – Livno i Rostovo – Novi Travnik.

Na putu Јajce – Banjaluka, u mjestu Lučina, zbog klizišta saobraćaj se odvija usporeno, jednom trakom.

Na pravcu Sarajevo – Trnovo zbog sanacionih radova saobraćaj se kod brane Bogatići odvija jednom trakom naizmjenično.

(Agencije)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender