27. 11. 2021.
Oglase posao, a traže prostitutke

Oglase posao, a traže prostitutke

Oglase posao, a traže prostitutke

Posao koji je ponuđen mladim djevojkama u Banjaluci tim riječima je opisao predstavnik švajcarske eskort agencije. Oglas za “posao iz snova”, kako su ga predstavili poslodavci, vrti se u programu pojedinih banjalučkih elektronskih medija, a jasno je da se pod krinkom potrage za djevojkama zainteresovanim za poslovnu pratnju u EU zapravo krije prostitucija.

”Pozivamo sve mlade i lijepe djevojke koje su željne izazova i koje žele da promjene svoj život da nam se jave”, jedina je rečenica oglasa uz koji je za kontakt ostavljena samo i-mejl adresa.

Jedna od djevojka koju je zainteresovao oglas povjerila se “Glasu Srpske” nakon što je poslije višednevnog dopisivanja otkrila šta se krije iza zavjese. Na oglas se javila u potrazi za poslom u inostranstvu.

”Ne mogu više ovdje da radim za preživljavanje. Zato sam im se javila i ubrzo dobila prve informacije. Dopisivali smo se danima, a kada sa, shvatila da se radi o klasičnoj prostituciji odustala sam. Pozivam djevojke da budu oprezne ”, kazala je Nataša iz Banjaluke.

Iako su se poslodavci predstavili kao švajcarska agencija Nataša je s njima komunicirala na srpskom jeziku sa kojim se druga strana prilično loše snalazila. …

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender