02. 12. 2021.

PDP: Može se graditi i bez kredita

Taj model moramo prenijeti i na republički nivo rekao je nosilac liste PDP-a za narodnu Skupštinu Republike Srpske Milan Švraka na predizbornom skupu u mjesnoj zajednici Prijebljezi kod Srpca.

PDP će se posebno zalagati za bolji položaj žena rekla je kandidatkinja za parlament Srpske Maja Đukić. “I sama sam žena koja živi na selu i znam da tu postoji mnogo problema i želja mi je da država tome malo više posveti pažnje da bi naše porodice koje žive na selu imale bolji i kvalitetniji život”, rekla je kandidatkinja PDPa za NSRS.

Kandidati PDPa na tribini u Prijebljezima pozvali su birače da na izbore izađu u što većem broju i budu dio promjena koje će uslijediti poslije 12 oktobra, javlja RTRS.

Kandidat Saveza za promjene za člana Predsjedništva BiH Mladen Ivanić je izrazio zabrinutost posljednim izvještajima o korupciji u institucijama Bosne i Hercegovine.

Zbog vijesti o dvije milijarde štete nastale u UIO i činjenice da je Kemal Čaušević najdirektnije optužio Nikolu Špirića očekujem da sud i tužilaštvo BiH iziđu sa jasnim stavovima i da ne manipulišu građanima u izborima. To što smo čuli o oslobađanju od PDV-a o zahtjevima da se neki ljudi posebno carine je zaista zabrinjavajuće i traži izjašnjenje i Suda i Tužilaštva“ – rekao je Ivanić.

On je pozvao građane Šamca da izađu na izbore i da glasaju za promjene u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini, javlja RTRS.

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender