05. 12. 2021.
Đokić: Prioritet ekonomski rast i razvoj

Đokić: Prioritet ekonomski rast i razvoj

Đokić: Prioritet ekonomski rast i razvoj

On je naveo da ekonomski rast treba da doprinese obezbjeđivanju većeg broja radnih mjesta.

“Socijalistička partija teži da ova zemlja bude pravedna, socijalno odgovorna i da pruža šansu svakom čovjeku na jednak način”, poručio je Đokić sa predizborne tribine u Rogatici.

On je naglasio da je najvažnija ideja za svakog čovjeka – socijalna sigurnost koju treba da stvori svojim radom.

Đokić je rekao da će Socijalistička partija težiti da Republika Srpska u narednim godinama ide naprijed jačajući socijalnu komponentu, podsjećajući da je ova stranka veliku pažnju posvetila penzionerima, boračkoj populaciji, nezaposlenima, te poboljšanju prava radnika.

“U narednim godinama trebaće više narodne solidarnosti koja podrazumijeva sposobnost društva da prepozna različite potrebe svojih stanovnika i da radi za njihovo zadovoljenje”, istakao je Đokić.

Prema njegovim riječima, Republika Srpska jedina u regionu ima manje nezaposlenih za 2,7 odsto u odnosu na prije četiri godine, što je rezultat niza mjera kroz akcione planove zapošljavanja i razne vidove podsticaja firmama koje zapošljavaju nove radnike.

Na predizbornoj tribini predstavljeni su kandidati ove stranke za Narodnu skupštinu Srpske i Parlamentarnu skupštinu BiH, prenose agencije.

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender