30. 11. 2021.
Gocin bivši muž: Prebio me Aca iz Amadeus benda!

Gocin bivši muž: Prebio me Aca iz Amadeus benda!

Gocin bivši muž: Prebio me Aca iz Amadeus benda!

Ivan Marinković, koji je prije dve večeri pretučen preko puta Mašinskog fakulteta, u izjavi koju je dao policiji kao organizatora napada na njega naveo je Aleksandra Stanimirovića, klavijaturistu Amadeus benda.

Policija, kako Kurir saznaje, po nalogu Prvog osnovnog tužilaštva prikuplja sve informacije o prebijanju bivšeg supruga pjevačice Goce Tržan.

– Ivan je ukazao na to da ga je napao Aleksandar Stanimirović. Provjerava se da li su u blizini mjesta na kojem se napad dogodio postavljene kamere.

Biće saslušana i žena koja je očevidac napada. Prema Ivanovim riječima povrede je zadobio kada ga je iz jednog automobila, za sada nepoznata osoba udarila pesnicama u glavu, da bi potom iz drugih kola izašlo nekoliko mladića koji su ga udarali štanglama – kaže naš izvor iz istrage, piše Kurir.

Sukob zbog žene

On objašnjava da će u sklopu prikupljanja dokaza Marinković biti pozvan da prepozna napadača na kog je ukazao, a poslije toga slijedi podnošenje krivične prijave tužilaštvu.

Bivši farmer je i prijateljima ispričao kako ga je nekoliko momaka tuklo dok je Aca Amadeus sve to posmatrao iz kola.

aca

Oni su zaratili zbog jedne žene s kojom je Marinković prije više od dvije godine bio u kombinaciji. Kako sam čuo, ona se sad viđa s tim Acom, a inače je žena muzičara iz benda jednog pop pjevača.

Aca je pokušao da ga udari kolima, a tu je bio još jedan auto leskovačkih tablica iz kog je izašla grupa mladića i pridružila se ostalima – završava naš izvor.

Ivan je juče ujutru bio sa majkom, a kasnije je posjetio kladionicu ispred koje je pretučen. Kada je ugledao fotografe, stavio je naočare i kapuljaču na glavu, pošto mu je lice u modricama. On tvrdi da ima i veliku ogrebotinu na leđima.

Istraga u toku

– To su teške povrede. U Urgentni je došla policija da dam izjavu. Istraga je u toku i ne smem da govorim o tome. Vi ste imali šansu da saznate prvi sve, ali niste htjeli da platite – rekao je Ivan. Podsjetimo, Marinković se nedavno požalio Kuriru da mu prijeti jedna poznata ličnost, i to zbog jedne djevojke, a bi nam dao opširniju priču, tražio je novac. U jednom trenutku je pomenuo da se radi o Aci Amadeusu.

goca

Goca Tržan: Najvažnije mi je ćerka

Goca Tržan nije bila da raspoložena da komentariše to što Ivan optužuje Acu za prebijanje:
– Sve što sam imala da kažem rekla sam vam u jučerašnjoj izjavi. Ponoviću, najvažnija mi je bezbjednost djeteta. To su Ivanove stvari, u koje ja ne želim da se miješam. Nadam se da je dobro.

Aca amadeus: Čuo sam da priča da sam ga prebio

Pozvali smo Acu i obavijestili ga da Ivan priča kako ga je on napao, međutim, on se nije mnogo iznenadio.

– Nemam veze s tim! Taj tip nije normalan šta izjavljuje. I ja sam čuo da on priča kako sam ga ja prebio, ali to nije tačno. Znam kakav je on čovjek i ne treba mu vjerovati. Stvarno ne znam šta time pokušava da postigne i zašto mene povezuje s takvim stvarima. Ne shvatam zbog čega on hoće da smjesti Amadeus bendu – rekao je Aca.

(Kurir)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender