08. 12. 2021.
Kiki Lesandrić: Banjaluka je uvijek bila vrlo specifična po muzici

Kiki Lesandrić: Banjaluka je uvijek bila vrlo specifična po muzici

Kiki Lesandrić: Banjaluka je uvijek bila vrlo specifična po muzici

Rekao je ovo za “Glas Srpske” popularni muzičar Kiki Lesendrić i najavio dobru atmosferu na koncertu, koji će biti održan 3. oktobra u Banjaluci u okviru prvog studentskog muzičkog festivala “Students nights music fest”.

Nastup Kikija Lesendrića i “Pilota” biće održan u klubu “Tamaris” u organizaciji Studentskog parlamenta Univerziteta u Banjaluci.

– U Banjaluci nema opuštanja. Naučili smo da uvek moramo biti dobri da bismo dobili reakciju. Na ovom nastupu daćemo sve od sebe i publici uzvratiti energiju koju nam nesebično pokloni svaki put – najavio je Lesendrić.

Posebno mu je drago što je u pitanju studentska žurka, jer, kako je rekao, mlade ljude uvijek podržava.

– Za mene su studenti zakon i budućnost bilo koje zemlje. Prema tome, daću sve od sebe da napravimo jedno opušteno, a s druge strane rokenrol veče i da svi zajedno uživamo – naglasio je muzičar.

Do Nove godine trebalo je da počasti svoje fanove novim pjesmama, ali će, ipak, morati čekati proljeće.

– Trenutno radim na muzici za film “Bili smo prvaci sveta”, koji će sigurno naići na veliki odjek i u Republici Srpskoj s obzirom na to da se radi o trenutku kad je prvi put stara Jugoslavija osvojila zlato na košarkaškom prvenstvu sveta u Ljubljani – otkrio je on.

U međuvremenu svoju kreativnu energiju usmjeriće i na rad na novom albumu.

– Zaista sam zadovoljan pesmama koje sam na neki način kristalizovao. Imam ih jako puno pa od toga treba da izaberem one koje su jako bitne, da napravim jedan specifičan album, ali mislim da sam po nekim svojim standardima blizu toga – rekao je Lesendrić.

(Glas Srpske)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender