09. 12. 2021.
Tadić: Banjaluka je lider promjena, Vojinović dobija veliku bitku

Tadić: Banjaluka je lider promjena, Vojinović dobija veliku bitku

Tadić: Banjaluka je lider promjena, Vojinović dobija veliku bitku

„Niko više u RS neće raditi šta hoće. U RS će se raditi ono što je u skladu sa Ustavom i sa zakonima, ono što donosi ljudima bolju budućnost, što nas miri s neprijateljima, što otvara nova radna mjesta, što penzionerima daje bezbjednost, mladima budućnost, a porodicama okup i opstanak“, rekao je Tadić, pišu Nezavisne novine.

On je dodao da Banjaluka u potpunosti preuzima ulogu lidera promjena u RS, zato što, kako je naglasio, ona najbolje zna one koji su bili dosad na vlasti u RS.

„Savez za promjene je opcija koja tu vrstu odgovornosti može da ponese jer se radi o ljudima koji su u stanju da štite RS, što su dokazali kad je trebalo ali i da je ekonomski oporave. Mi pozivamo Banjaluku da istinski preuzme kormilo RS i da bude ekonomski, politički, kulturni i svaki drugi centar u RS. Samo tako Banjaluka kao grad ima budućnost. Znamo koliko RS očekuje od svog glavnog grada“, istakao je on.

Dodao je da se SDS pripremio za ove izbore da bi, kako je rekao, spriječio krađu glasova, ustvrdivši da je na proteklim izborima samo u Banjaluci bilo 9,5 hiljada nevažećih glasačkih listića.

„To je strašno, to je čitav jedan mali grad ili jedna veća opština u RS. To će biti spriječeno. I to boli one koji kada već ne mogu da prevare i kupe narod, žele da pokradu glasove“, rekao je Tadić. Iako je, kako tvrdi, više od milion građana spremno na promjene, važno je da ta spremnost bude pokazana na dan izbora.

On je mišljenja da je ukupno 12 godina vlasti SNSD-a bilo dovoljno da građani shvate da oni ne nude nikakav ekonomski program.

Osim Tadića, građanima su se predstavili i lokalni članovi SDS-a i predstavnici te stranke u banjalučkoj gradskoj skupštini, pišu Nezavisne novine.

Tadić : Vojinović će dobiti veliku bitku u Laktašima

Kandidat Saveza za promjene za predsjednika Republike Srpske Ognjen Tadić uvjeren je da će Vukašin Vojinović u nedjelju, 28. septembra, na prijevremenim izborima za načelnika opštine Laktaši dobiti veliku bitku za ljude koji žele promjene u Republici Srpskoj, piše Glas Srpske.

“Vojinović je osoba koja je, ne samo dovoljno hrabra da izađe na prvu liniju, nego i dovoljno snažna da razriješi sve afere u ovoj opštini”, poručio je Tadić sa predizborne tribine Saveza za promjene u Laktašima.

Predsjednik SDS-a Mladen Bosić poručio je da će građani 28. septembra izabrati svog načelnika Laktaša, a ne načelnika kojim će rukovoditi “ljudi iz sjenke”.

Kandidat za načelnika opštine Laktaši Vukašin Vojinović obećao je da će stanovnici Laktaša konačno dobiti vodovodne sisteme i dostojanstven život, zaključujući da će biti načelnik svih građana.

Kandidat Saveza za promjene za srpskog člana Predsjedništva BiH Mladen Ivanić poručio je da sa SNSD-om nema nikakve perspektive, a predsjednik NDP-a Dragan Čavić pozvao je kandidata SNSD-a za načelnika opštine Laktaši Miroslava Kodžomana da odustane od kandidature, piše Glas Srpske.

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender