02. 12. 2021.
Iskopao tunel od spavaće sobe do kafane zato što mu žena jako hrče

Iskopao tunel od spavaće sobe do kafane zato što mu žena jako hrče

Iskopao tunel od spavaće sobe do kafane zato što mu žena jako hrče

Vodoinstalater iz mjesta Omaga u Irskoj, vjerovali ili ne iskopao je tunel od svoje spavaće sobe do lokalnog paba koji se nalazi 800 metara od njegove kuće.

Za to mu je trebalo čitavih 15 godina, a na ideju je došao nakon što je odgledao film “Bjekstvo iz Šošenka”. Razlog -njegova žena neopisivo jako hrče.

Petsi Ker je dobio poziv na sud nakon što je njegovom zaslugom ispod komšijine kuće pukla kanalizaciona cijev. On je na sudu ispričao sve u vezi njegovog tunela, kao i razloge zbog kojih je kopao prethodnih 15 godina.

Moja žena ima problema sa hrkanjem. Nakon što sam odgledao film “Bjekstvo iz Šošenka” 1994. godine, odlučio sam da preduzmem nešto u vezi sa tim, pa sam počeo da kopam rupu ispod kreveta u pravcu paba.

Koristio sam sve moguće vrste alata, od kašika do bušilica za tunel koju sam uspio da odnesem u rupu kada je žena bila u kupovini. Tek sam 2009. godine uspio da izađem na drugu stranu, i to u ženski toalet i ostavu – izjavio je Petsi.

KAFIC-1

Ker je prethodnih pet godina svako veče odlazio u pab u 11 sati uveče i vraćao se u jedan sat poslije ponoći. Njegova žena nije ni slutila šta njen muž radi i gdje ide kada ona zaspi.

Da budem iskren, drago mi je što sam uhvaćen. Žena je uvek ujutru osjetila da mirišem na alkohol, a ja sam joj odgovarao da je to moj prirodni miris. Bilo je samo pitanje vremena kada će me neko uhvatiti. Vlasnik paba se uvijek pitao kako uvijek dolazim niotkuda u isto vrijeme, i kako nestajem iz ženskog toaleta – izjavio je Ker.

Tunel je otkriven nakon što je izbio problem sa kanalizacijom koji je izazvan pucanjem cijevi koju je Petsi slučajno udario dok je kopao rupu.

.
(Telegraf/tyronetribulations.com)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender