28. 11. 2021.
Tadić: Za bolji život građana

Tadić: Za bolji život građana

Tadić: Za bolji život građana

“Podrška koju dobijamo je dobra osnova za izgradnju novog života u Republici Srpskoj, života koji neće biti preživljavanje nego stvarni život zasnovan na učenju, znanju i radu”, naglasio je Tadić i pozvao građane da izađu na izbore i učestvuju u promjenama.

Nosilac liste SDS-a za parlament BiH iz Izborne jedinice jedan Đorđo Krčmar rekao je da će se zalagati da BiH bude funkcionalna, te da se donesu zakoni u interesu građana Republike Srpske i BiH.

“Ne smije više doći do toga da se nadležnosti Republike Srpske prenose na nivo BiH, jer više za to nema razloga i smatramo da to što je ranije rađeno ustavno nije bilo potkovano”, naglasio je Krčmar.

Predsjednik SDS-a Mladen Bosić istakao je da se promjene osjete u Banjaluci, ali i u čitavoj Republici Srpskoj. Da se društvo nalazi u velikoj krizi dovoljno govori broj nezaposlenih građana sa visokom školskom spremom, koji je udvostručen u posljednje četiri godine”, istakao je Bosić.

Prema njegovim riječima, zapošljavanje i razvoj privrede osnovni su prioriteti Saveza za promjene, a sve s ciljem očuvanja Republike Srpske.

Kandidat za poslanika u Narodnoj skupštini Srpske iz Izborne jedinice tri Neđeljko Glamočak rekao je da će ukoliko dobije podršku birača insistirati na setu zakona koji će urediti pravnu državu, prenose agencije.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender