02. 12. 2021.
Kodžoman osvojio 56,2 odsto glasova

Kodžoman osvojio 56,2 odsto glasova

Kodžoman osvojio 56,2 odsto glasova

Kandidat Saveza za promjene Vukašin Vojinović osvojio je 42 odsto, dok je kandidat Srpske napredne stranke Željko Perenčević osvojio 1,8 odsto glasova.

Na prijevremenim izborima za načelnika opštine Laktaši glasalo je 16.075 birača ili 51,22 odsto od ukupnog broja registrovanih.

Vojinović čestitao Kodžomanu pobjedu

Kandidat Saveza za promjene za načelnika opštine Laktaši Vukašin Vojinović čestitao je protivkandidatu Miroslavu Kodžomanu pobjedu na prijevremenim izborima.

“Što se tiče njihove pobjede, ne ulazimo u to da li su ukrali ili kupili glasove – to je njihova sposobnost. U svakom slučaju im čestitam”, rekao je Vojinović Srni.

On je dodao da je na izborima osvojio 43 odsto glasova, dok je njegov protivkandidat Miroslav Kodžoman iz SNSD-a osvojio 55 odsto i Željko Perenčević iz Srpske napredne stranke dva odsto glasova.

“Očekivali smo da će na izbore izaći 60 odsto birača. SNSD je dobio samo 55 odsto glasova u Laktašima gdje je ponikao i zato smatram da će republički izbori pokazati veoma drugačiji rezultat”, istakao je Vojinović.

On je zahvalio svima koji su učestvovali u njegovoj kampanji, te zaključio da dobijenih oko 6.000 glasova u Laktašima pokazuje šansu da iz ove lokalne zajednice u Narodnoj skupštini budu dva poslanika iz opozicije.

Biračka mjesta na prijevremenim izborima za načelnika opštine Laktaši zatvorena su u 19.00 časova, a na birališta je izašlo 16.075 birača ili 51,22 odsto od ukupnog broja registrovanih.

U trci za načelnika opštine Laktaši na prijevremenim izborima su kandidat Srpske napredne stranke Željko Perenčević, kandidat SNSD-a Miroslav Kodžoman i kandidat Saveza za promjene Vukašin Vojinović, prenose agencije.

.

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender