09. 12. 2021.
Vojinović: Izbor za načelnika svih građana Laktaša ili porodica tajkuna

Vojinović: Izbor za načelnika svih građana Laktaša ili porodica tajkuna

Vojinović: SNSD vodi sa oko 900 glasova

Vojinović je rekao da treba sačekati konačno prebrojavanje glasova, ali da je, ako ne bude promjene, pobjeda SNSD „jalova“.

„Jalova je pobjeda sa nekih sitnih hiljadu glasova više. SNSD je pobijedio zbog male izlaznosti od oko 50 odsto, jer oko 15.000 birača nije glasalo“, rekao je Vojinović u Izbornom štabu Saveza za promjene.

On je izrazio nadu da promjene dolaze 12. oktobra, te istakao da građani „ne bi trebali sebi priuštiti još četiri godine vladavine SNSD-a“.

„Ako je Milorad Dodik ovdje teško pobijedio, postavlja se pitanje da li ima šanse da pobijedi u Srpskoj. Ako ostanete kući, biće isti slučaj kao u Laktašima“, poručio je Vojinović glasačima u Republici Srpskoj.

Biračka mjesta na prijevremenim izborima za načelnika opštine Laktaši zatvorena su u 19.00 časova, a na birališta je izašlo 16.075 birača ili 51,22 odsto od ukupnog broja registrovanih.

U trci za načelnika opštine Laktaši na prijevremenim izborima su kandidat Srpske napredne stranke Željko Perenčević, kandidat SNSD-a Miroslav Kodžoman i kandidat Saveza za promjene Vukašin Vojinović, prenose agencije.

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender