30. 11. 2021.
Borenović: SDA će glasati za Željku Cvijanović

Borenović: SDA će glasati za Željku Cvijanović

Borenović: SDA će glasati za Željku Cvijanović

Borenović za portal Istinito kaže da su ga prijedorski aktivisti PDP-a informisali o tim listićima, te da se naknadno, u Kozarcu, i lično uvjerio u njihovu autentičnost.
-Na njima je jasno naznačeno da birači, pored kandidata iz SDA za NSRS i PSBiH, treba da glasaju za Željku Cvijanović, ističe poslanik PDP-a.

Tvrdi da je riječ o hiljadama listića koji kruže ne samo po Kozarcu već i po bošnjačkim opštinama u Novom Gradu, Kostajnici i Kozarskoj Dubici.
-Kreatori dogovora o glasanju za Cvijanovićku, u ime SDA, su navodno poslanik te stranke u Narodnoj skupštini RS Senad Bratić i potpredsjednik NSRS Ramiz Salkić, navodi Branislav Borenović.

 

sda cvijanovic tvit
Podsjećanja radi, vladajući Savez nezavisnih socijaldemokrata utemeljio je svoju kampanju značajnim dijelom na tezi da je Srpska demokratska stranka „probosanski orijentisana“.

„Sad je jasno Željka Cvijanović bošnjački kandidat za Predsjedništvo“, objavio je na Tviteru Branislav Borenović.

On se pita da li instruktivni glasački listići SDA znače da je Dodik svjestan da gubi izbore pa želi i glasove biračkog tijela te stranke, ili je toj partiji „obećao opštine Kozarac i Janju, kao što je HDZ-u obećao treći entitet“.

(Istinito)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender