02. 12. 2021.
Usvojena Deklaracija kojom se upozorava na položaj Srba u Hrvatskoj

Radojičić: Pobjeda Kodžomana jako dobra vijest

“Ostvariti rezultat 55 prema 42 odsto u odnosu na ujedinjenu opoziciju je fantastično nakon dvije godine permanentne kampanje, strašno agresivnog i negativnog presinga prema SNSD-u, vrlo negativne uloge pojedinih medija, pa i cijelog niza podzemnih aktivnosti na satanizovanju SNSD-a”, rekao je Radojičić danas novinarima u Banjaluci, komentarišući izborni rezultat SNSD-a u Laktašima.

On je istakao da je SNSD u Laktašima praktično zadržao, a čak po nekim parametrima i poboljšao rezultat u odnosu na prethodne lokalne izbore.

“Za SNSD je izvanredno važan izborni rezultat u Laktašima, dvije sedmice prije opštih izbora, kao pokazatelj raspoloženja građana, i vodi nas ka optimističnom završetku ove kampanje”, zaključio je Radojičić.

Kandidat SNSD-a za načelnika Laktaša Miroslav Kodžoman osvojio je na prijevremenim izborima 55,21 odsto glasova, dok je kandidat Saveza za promjene Vukašin Vojinović osvojio je 42,05 odsto glasova. Na jučerašnjim izborima glasalo je 51,22 odsto birača od ukupnog broja registrovanih, prenose agencije.

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender