27. 11. 2021.
SDS: Nova vlast biće sluga, a ne gospodar naroda

SDS: Nova vlast biće sluga, a ne gospodar naroda

SDS: Nova vlast biće sluga, a ne gospodar naroda

„Nijedan ministar neće primiti platu dok se ne isplate penzije, boračke i socijalne kategorije stanovništva“, kazao je Bosić.

On je rekao da će buduća vlast voditi računa o svima i da će Ognjen Tadić biti predsjednik svih građana Republike Srpske.

Milion ljudi u Republici Srpskoj hoće promjene, kazao je Tadić obraćajući se pred više od hiljadu prisiutnih u dvorani u Nevesinju, naglašavajući da su stranke predovođene SDS-om dužane da im obezbijedi promjene.

Tadić: Republika Srpska je svetinja

Kandidat Saveza za promjene za predsjednika Republike Srpske Ognjen Tadić rekao je večeras u Trebinju da će, ukoliko bude izabran na predstojećim izborima, početi novo vrijeme za ovaj grad, cijelu Hercegovinu i Republiku Srpsku.

Tadić je na centralnom mitingu rekao da Savez za promjene dobija svakog dana sve veću podršku i da je ljudima jasno da svoj stav o promjenama moraju ovjeriti na predstojećim izborima 12. oktobra.

“Republika Srpska je za nas svetinja koja treba da živi stotine generacija iza nas”, istakao je Tadić i dodao da mu, između ostalog, treba podrška da “ujedinjuje razjedinjeni narod i otvara zatvorene fabrike”.

Kandidat PDP-a za Narodnu Skupštinu iz Izborne jedinice devet Slavko Vučurević istakao je da je politika ove partije jasna, a to je da se prvenstveno zalaže za usvajanje zakona o borbi protiv kriminala i korupcije, o nezastarijevanju krivičnih djela privrednog kriminala počinjenog u periodu privatizacije i zakona o ispitivanju porijekla imovine.

“To je ključno da bi se narodu dokazalo da Srpska može da funkcioniše kao pravna država i da pravni sistem u toj državi neće biti podređen jednom čovjeku i jednoj partiji, već da će biti univerzalan za sve, gdje će svi morati jednako da odgovaraju – od predsjednika do najsitnijeg kriminalca”, dodao je Vučurević, prenose agencije.

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender