04. 12. 2021.
Čavić: Vlast provodi nezakonite radnje da bi ostvarila što veći izborni rezultat

Čavić: Vlast provodi nezakonite radnje da bi ostvarila što veći izborni rezultat

Čavić: Formirati odjeljenje za suzbijanje kriminala i korupcije

Čavić je naglasio da su u Republici Srpskoj najniže penzije, a istovremeno najveća stopa privrednog kriminala, te naveo da je primjer za takvu tvrdnju Javno preduzeće “Šume Srpske”, koje je 2006. godine pozitivno poslovalo operativnim sredstvima u iznosu od 40 miliona KM, a da je danas u predstečajnom stanju.

“Bez konkursa i mimo Biroa za zapošljavanje niko neće moći da dobije posao, a svi nezakonito zaposleni u državnom sektoru biće otpušteni”, poručio je Čavić.

Kandidat NDP-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske iz izborne jedinice tri Krsto Jandrić rekao je da 12. oktobra građani Srpske treba da glasaju za promjene, dodavši da Čavić “nema mrlje u svojoj političkoj karijeri i da nije učestvovao u kreiranju izvještaja o Srebrenici, kako mu neki spočitavaju”.

“NDP će istrajati u namjeri da razotkrije i sruši sistemsku korupciju, u kojoj se godinama prepliću državni, politički i tajkunski kriminal”, poručio je Jandrić.

Na predizbornoj tribini NDP-a u Kotor-Varošu predstavili su se i kandidati za Parlamentarnu skupštinu BiH iz Izborne jedinice jedan Ljiljana Baroš i Nebojša Švraka.

Švraka je istakao da će, ukoliko bude izabran u parlament BiH, na najbolji mogući način štititi teritorijalni integritet i ustavno-pravni suverenitet Srpske.

NDP je večeras predstavio svoje kandidate za Narodnu skupštinu Srpske i parlament BiH i na predizbornoj tribini u Čelincu.

(Nezavisne novine)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender