08. 12. 2021.

SNS: Zapošljavati sposobne, a ne podobne ljude

“SNS će se uhvatiti u koštac sa korupcijom koja je rezultat činjenice da godinama ne funkcioniše državni sistem”, rekao je Zurovac na predizbornom skupu u Mokrom, opština Pale.

On je napomenuo da pojam korupcije podrazumijeva bogaćenje, ali i sve vidove kriminala unutar toga.

“Nemoguće je danas zaposliti mlade ljude, vrsne studente, jer se svi zapošljavaju po sistemu `dobrih veza`. Ovo društvo ne može krenuti naprijed dok god budemo zapošljavali podobne, a ne sposobne ljude”, istakao je Zurovac.

On je rekao da SNS čine časni i čestiti ljudi koji su stvorili Republiku Srpsku i koji sada ispravnom politikom žele da stvore zdravo društvo.

Kandidat SNS-a za poslanika u Parlamentarnoj skupštini BiH Danko Brkić rekao je da će se, ukoliko bude izabran, zalagati za tri cilja, od kojih je prvi beskompromisna borba protiv korupcije i kriminala.

“Drugi cilj biće bolja ekonomska politika koja se može ostvariti uštedama u budžetu BiH i Srpske. Uštedama od oko 30 odsto u naredne dvije-tri godine mogli bismo prikupiti sredstva za otvaranje novih radnih mjesta, pomoći razvoju hidropotencijala Srpske, kao i šumskog potencijala, jer je to ono sa čime Srpska najviše raspolaže i čega ima u izobilju”, naglasio je Brkić.

Prema njegovim riječima, kada bude riješen problem korupcije i kriminala, kao i ekonomski problemi, borba za opstanak srpskog naroda biće lako ostvariva, prenose agencije.

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender