04. 12. 2021.
Keserović: Upalite svjetlo na izborima

Keserović: Upalite svjetlo na izborima

Keserović: Upalite svjetlo na izborima

Kako je to rekao Dragomir Keserović, nosilac liste za Narodnu skupštinu RS, jučerašnja akcija je samo jedna u nizu organizovanih s porukom da je u RS “pet minuta do 12”.

“Građanima želimo ukazati na opšte stanje u RS, jer smatramo da su političke elite napravile probleme RS i da one nisu u stanju te probleme da riješe. Zbog toga još jednom pozivamo javnost i građane da dobro procijene stanje u RS, da identifikuju one koju su krivci za takvo stanje i da ih kazne na narednim izborima”, istakao je Keserović.

On je poručio da SPP ima viziju, kako privrednog razvoja RS, tako i rješavanja krupnih problema, od njene ustavnopravne pozicije u BiH, pa do razvoja privrede i prestanka daljeg kreditnog zaduživanja, pišu Nezavisne novine.

Stranka pravedne politike /SPP/ zalaže se za promjene u oblasti javne administracije i, ukoliko na predstojećim izborima dobije povjerenje građana, učiniće značajne reforme u ovoj oblasti, počevši od smanjenja javne potrošnje do promjene postojećih procedura, rekao je kandidat ove stranke za predsjednika Republike Srpske Dragomir Jovičić.

On je na predizbornom skupu u Prnjavoru istakao da je potrebno vremenski smanjiti rješavanje po predmetima sa 60 dana na pet dana u svim oblastima i na svim nivoima administracije.

“Znamo da je administracija prebukirana, a građani i pravna lica čekaju i po 60 dana da se odgovori na njihove zahtjeve. Upravo to čekanje ostavlja najveći prostor za korupciju, jer čim čekate dva mjeseca, učinićete sve da se taj rok skrati”, kaže Jovičić.

Nosilac liste kandidata za Narodnu skupštinu Republike Srpske Dragiša Savić poručio je biračima da ukoliko žele promjene da svoj glas na predstojećim izborima daju kandidatima Stranke pravedne politike.

SPP je večeras u Prnjavoru predstavio i ostale kandidate za parlament Srpske i parlament BiH, prenose agencije.

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender