02. 12. 2021.
Čavić: Vlast provodi nezakonite radnje da bi ostvarila što veći izborni rezultat

Čavić: Vlast provodi nezakonite radnje da bi ostvarila što veći izborni rezultat

Čavić: Nije sve idilično kao što predstavlja vlast

“Imao sam priliku da razgovaram sa suvlasnicima naftne industrije koji su mi rekli istinu, da žele iskrenu vlast koja će pomoći rješavanje problema u ovom sektoru. Rafinerija nafte posluje sa gubitkom, `Optima` i `Nestro` ne stoje dobro. Tržište Federacije BiH još je zatvoreno za nas, nije učinjeno ono što je obećano i vjerujemo da se mora naći rješenje jer je strpljenje i Rusa na izmaku”, rekao je Čavić na predizbornoj tribini NDP-a u Derventi.

On je poručio da se nova vlast mora pozabaviti ovim problemom, jer se ne rješavaju svi problemi u ovom sektoru na nivou entiteta, već se i na nivou BiH moraju pronaći partneri za dogovor i konačno riješiti problem tržišta.

Nosilac liste za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici četiri Jovica Radulović smatra da su građani na ivici egzistencije i da su neophodne promjene.

On je naveo da je najtraženije zanimanje na ovoj regiji medicinski tehničar koji poznaje neki od stranih jezika, što potvrđuje tvrdnje da veliki broj mladih želi da napusti zemlju.

Kandidat za poslanika u Narodnoj skupštini Srpske Predrag Lazarević rekao je da su ovo najjednostavniji izbori, na kojima se bira između postojećeg stanja i promjena koje nudi “Pokret za preokret”, dok je kandidat za poslanika u parlamentu Srpske Nikolina Tatomir govorila o položaju mladih i o potrebi promjene stanje u oblasti obrazovanja i zapošljavanja, prenose agencije.

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender