02. 12. 2021.
Ljubavne tradicije koje pod hitno moraju da se vrate

Ljubavne tradicije koje pod hitno moraju da se vrate

Ljubavne tradicije koje pod hitno moraju da se vrate

Telefonski pozivi

Danas više ne čekamo pored telefona da nas dečko pozove, jer imamo mobilne, ali to nije jedini razlog. Razlog je i činjenica da momci sve rjeđe zovu. Poruke su zamijenile potrebu za razgovorom telefonom, što možda nije loše jer imamo više vremena da smislimo dobar odgovor ali opet, zar nije bilo lijepo drhtati preko telefona kada čujete glas muškarca koji vam se sviđa?

Udvaranje

Danas je “like” na Fejsbuku znak da vam se neko sviđa, tu je i opcija “poke”, a obje su opcije nedovoljna zamjena za pravo pravcato udvaranje. Želimo muškarce koji će ženu odvesti na sladoled usred bijela dana i ne očekivati seks na prvom sastanku, muškarce koji će se truditi oko žena i bacati im kamenčiće o prozor u sitne sate. Ne mora baš sve biti kao u restoranu brze hrane.

Cvijeće

Danas je prava rijetkost videti muškarca koji nosi buket u ruci (a da nije nešto loše uradio). Nekad je cvijet bio znak da mu se sviđate i da želi da vas osvoji. Želimo da se to vrati.

Otvaranje vrata

Znamo, žene su emancipovane i mogu same da otvore vrata, ali to ne znači da ne vole muškarce koji će napraviti to umjesto njih.

Pisanje pisama

Toplo-hladno je igra zanimljiva srednjoškolcima, ali čini se kako je sve više ljudi fascinirano upravo takvim pristupom. Želimo da se vrate dani kada su muškarci pisali ljubavna pisma u kojima jasno otkrivaju svoje namjere, a ne da žene moraju da ih dešifruju.

.
(Index)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender