02. 12. 2021.
Ovo je monstrum koji je ubio 14-godišnju djevojčicu iz Batajnice

Ovo je monstrum koji je ubio 14-godišnju djevojčicu iz Batajnice

Ovo je monstrum koji je ubio 14-godišnju djevojčicu iz Batajnice

Ovo je fotografija monstruma koji je uhapšen zbog sumnje da je silovao, a potom ubio Ivanu Podraščić iz Batajnice. U pitanju je silovatelj je povratnik, a prije samo dva dana, u istoj kući silovao je svoju rođaku, ekskluzivno saznaje „Blic“.

Darko Kostić iz Beograda (39) uhapšen je zahvaljujući poligrafskom testiranju, nakon što je prije dva dana na istom mjestu silovao svoju rođaku. Kako sazanje „Blic“, osumnjičeni za zločin ima veliki policijski dosije i osuđivan je ranije za silovanje.

Tijelo djevojčice pronađeno je u napuštenoj kući u dijelu Rakovice koji je nedavno bio poplavljen.

Ministar policije Nebojša Stefanović saopštio je danas na konferenciji za novinare da je Kostić djevojčicu silovao, a potom udario motikom u glavu, zavio u ćebe i sunđer i zakopao u iznajmljenoj kući u Rakovici.

Zločin je otkriven pošto je 29. septembra jedna žena prijavila silovanje, a policija je po njenoj prijavi došla u kuću u kojoj je ubijena i Ivana. Tijelo je pronađeno zahvaljujući kiši koja ga je otkrila ispod nanosa zemlje.

Prema riječima Stefanovića, Kostić je višestruki povratnik, osuđivan za razbojništva i teške krađe, ali i za ubistvo starice na sedam godina zatvora.

Kostić je 1993. godine i staricu, za šta je osuđen na sedam godina zatvora, a zbog silovanja je 2001. godine osuđen na kaznu zatvora od tri i po godine, rekao je Veljović na konferenciji za novinare.

U maju ove godine, Kostić je izašao iz zatvora, pošto je prethodno bio osuđen za više krivičnih djela.

– Radi se o povratniku i izvršiocu više krivičnih dela. On je 1993. godine sa još jednim čovekom na gnusan način ubio staricu koja je bila 1929. godište. Za to krivično delo osuđen je na sedam godina zatvora – rekao je Veljović i dodao da je to krivično djelo Kostić izvršio kao mlađi punoljetnik.

(Blic)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender