04. 12. 2021.
Pavić: DNS za stabilnu i ekonomski jaku RS

Pavić: DNS za stabilnu i ekonomski jaku RS

Pavić: DNS za stabilnu i ekonomski jaku RS

“Pogledajte naš Prijedor kako je izgledao prije nego što je DNS došao na vlast, a kakav je danas. Mnogi naš grad i naša sela ne mogu prepoznati i mi iz DNS-a dolazimo pred vas i tražimo podršku da ovo što radimo u Prijedoru prenesemo na nivo Republike Srpske i da je tako gradimo”, poručio je Pavić.

On je dodao da se DNS zbog toga i udružio sa SRS-om i NS-om – jer hoće da što više stranaka i što više ljude pridobije za projekat DNS-a.

“Za člana Predsjedništva BiH i predsjednika Republike Srpske podržali smo kandidate SNSD-a Željku Cvijanović i Milorada Dodika, a DNS će se boriti za što jači uticaj u Narodnoj skupštini i u Vladi Srpske”, poručio je Pavić.

On je dodao da bi na taj način spojili vlast u Prijedoru i vlast u Srpskoj i tako još brže gradili svoj grad.

“Ukoliko dobijemo veliko vaše povjerenje i ukoliko vidimo da građani nama vjeruju mi ćemo prihvatiti odgovornu funkciju predsjednika Vlade, a to će garantovati, odnosno ljudi u DNS-u i DNS će garantovati da ćemo razvijati Srpsku, ali i Prijedor brže i bolje, jer ćemo imati jedan vrlo povoljan vjetar u leđa”, naglasio je Pavić.

Kandidat ove koalicije za Narodnu skupštinu Republike Srpske Duško Ivić rekao je da je DNS stranka koja će poslije ovih izbora igrati jednu od kohezionih uloga između dva politička bloka u Republici Srpskoj.

“Na taj način ćemo moći ostvariti svoje političke ciljeve, a to ekonomski rast i razvoj, zapošljavanje, borba protiv kriminala i korupcije, socijalna politika i politika zaštite prava demobilisanih boraca, ratnih vojnih invalida i porodica poginulih boraca i penzionera”, rekao je Ivić.

Kandidat ove koalicije za Narodnu skupštinu Republike Srpske Olivera Brdar-Mirković je istakla da primjer, odnosno više primjera, iz jedne lokalne zajednice kakva je Prijedor može biti preslikan i na republički nivo i time učiniti život svim građanima onako kako DNS misli da građani zaslužuju.

Kandidat ove koalicije za Narodnu skupštinu Republike Srpske Sonja Ivšinović rekla je da je DNS stranka koja nudi brojna rješenja za probleme mladih u svojoj platformi i izbornom programu kako bi bio stvoren što bolji život za sve građane, a posebno mlade ljude u Srpskoj.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender