04. 12. 2021.
Police od knjiga, fioka i gajbica (FOTO)

Police od knjiga, fioka i gajbica (FOTO)

Police od knjiga, fioka i gajbica (FOTO)

Rana jesen je period koji mnogeinspiriše na sređivanje doma. Više vremena provodimo u njemu, pa je sada pravi trenutak da ga “skockate” za hladnije dane.

Bacite sve nepotrebne stvari i unesite promjene, a u raščišćavanju kuće ćete vjerovatno da naletite na zanimljive sitnice koje ste davno zaboravili. Iskoristite ih na dekorativan i praktičan način.

Ako nemate dovoljno polica, evo nekoliko ideja kako da riješite problem. Iskoristite stare, debele knjige, koje ste davno pročitali.

Na zid montirajte dva ugaona držača, na njih poređajte nekoliko knjiga i dobićete atraktivnu i stabilnu policu. Možete da stavite i jednu knjigu,ali nemojte više od četiri.

Od natkasne ili komode, koja skuplja prašinu u podrumu ili na tavanu, uzmite fioke,a dno oblijepite sapoljepljivim papirom.

Potražite one sa zanimljivim dezenom u boji,koji će unijeti energiju u dom i osvježiti ambijent, a nijanse drveta je idealna za klasičan stil uređenja. Okačite ih kao police jednu iznad druge i djelovaće vrlo zanimljivo u dnevnom boravku. “Zidne fioke” popunite školjkama, ramovima za slike,ukrasnim figuricama…

p2

U kuhinju ili hodniku okačite gajbice, prefarbane u svjetlije i jarke nijanse, poput žute, pink, mint ili ljubičaste. Idealne su za odlaganje činija, kutija za šećer i kafu, ali i za čuvanje začinskog bilja tokom zime.

U hodniku niže police popunite obućom, a više tašnama, šeširima, kapama…

Posuda za ključeve, saksija sa cvijećem, parfem ili krema za ruke takođe mogu naći svoje mjesto u ovom “drvenom kutku”, pišu Novosti.

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender