05. 12. 2021.
Čavić: Srpskoj potreban preokret

Čavić: Srpskoj potreban preokret

Čavić: Izbori moraju biti fer

On je najavio da će o ovoj temi razgovarati sa predstavnicima ostalih stranaka okupljenih u Savez za promjene, kako bi “upozorili javnost i sadašnju vlast da do izborne krađe ne smije doći”.

Čavić je rekao da je “razlog za oprez” najavljena proslava izborne pobjede na Trgu Krajine u Banjaluci, koju je SNSD zakazao za 12. oktobar u 21.00 čas, navodeći da “SNSD unaprijed zna da pobjeđuje”.

Nosilac liste NDP-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice dva Goran Ćosić istakao je da ova stranka na svojim listama ima ozbiljne, iskusne, ali i mlade kadrove koji su željni dokazivanja.

“Ovo je politička snaga koja je pokazala da je udruživanjem s drugim partijama spremna odreći se ličnih ambicija u korist zajedništva i jačanja političke scene Republike Srpske”, rekao je Ćosić.

Potpredsjednik stranke i kandidat za poslanika u parlamentu BiH Momčilo Novaković zalaže se za potpuno poštovanje Dejtonskog sporazuma i zaštitu interesa Republike Srpske kroz jedinstvo svih predstavnika iz Srpske, bez obzira da li su u poziciji ili opoziciji.

On je rekao da je ubijeđen da će nakon izbora NDP imati svoje mjesto u vlasti i da će dati svoj doprinos sveukupnom preokretu.

Na promotivnom skupu NDP-a predstavljeni su kandidati za Narodnu skupštinu Republike Srpske i parlament BiH, prenose agencije.

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender