02. 12. 2021.
Pavić za ekonomski organizovane regije

Pavić za ekonomski organizovane regije

Pavić za ekonomski organizovane regije

“DNS misli graditi Republiku Srpsku politički stabilnu, ekonomski jaku, organizovanu u regije sa vrlo jakim lokalnim zajednicama”, rekao je Pavić na predizbornom skupu koalicije DNS-NS-SRS u Doboju.

On je istakao da se zalaže za ekonomski organizovane regije u Srpskoj, kompatibilne onima u zapadnoj Evropi radi lakše privredne komunikacije.

Pavić se solidarisao sa građanima Doboja koji su pretrpjeli štetu tokom majskih poplava, poručivši da će posredstvom Fonda solidarnosti Republike Srpske i drugim sredstvima pomoći otklanjanje posljedica.

Nosilac koalicije DNS-NS-SRS za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice pet Slavko Gligorić poručio da je DNS sa koalicionim partnerima na usluzi narodu, spreman na sve izazove.

“Narod je uz nas, a mi smo uz narod”, rekao je Gligorić, dodavši da je ova stranka bila uz građane Doboja tokom majskih poplava.

Kandidat DNS-a ispred koalicije DNS-NS-SRS za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice pet Rankica Panić poručila je da će ova koalicija oporaviti privredu i uposliti ljude kako bi živjeli od svog rada, a ne od tuđe pomoći.

Predsjednik NS-a Adam Šukalo neveo je da ova stranka širom Srpske šalje jedinstvenu poruku da je glas za koaliciju centra – glas koji je neophodan Republici Srpskoj da krene putem reformi.

Šukalo je ubijeđen da će koalicija dati mandatara za sastav Vlade Republike Srpske koji će institucionalno sarađivati sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Predsjednik SRS-a Dragan Đurđević siguran je u izbornu pobjedu ove koalicije, istakavši da su građani predizborna obećanja prepoznali kao ostvariv cilj, prenose agencije.

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender