02. 12. 2021.
Socijalisti za socijalnu državu i povećanje penzija

Socijalisti za socijalnu državu i povećanje penzija

Socijalisti za socijalnu državu i povećanje penzija

Predsjednik SP-a Petar Đokić pozvao je sve građane koji se osjećaju obespravljeni da podrže socijaliste, jer će im ova stranka uzvratiti pažnjom.

“Mi smo se u tom smislu vrlo glasno odvajali od svih drugih političkih partija i nadam se da je sada vrijeme da se taj cilj potvrdi”, rekao je Đokić.

Kandidat SP-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici tri Slobodan Protić naveo je da su prioriteti ove stranke na području opština Gradiška, Srbac, Laktaši i Prnjavor regulacija tokova rijeka Save i Vrbasa, kao preduslova za razvoj agrara.

“Želimo da razvijamo putnu infrastrukturu, mrežu autoputeva i to ćemo snažno podržati, a aviosaobraćaj mora biti u funkciji privrede”, istakao je Protić.

On je dodao da SP želi razvoj prerađivačkih kapaciteta iz oblasti poljoprivrede, ali i turizma na ovom području, zbog banjskih kapaciteta.

Nosilac liste za Predstavnički dom Parlamenarne skupštine BiH u Izbornoj jedinici jedan Živko Marjanac rekao je da neće glasati za prenos entitetskih nadležnosti na nivo BiH.

On je izrazio i podršku ideji vraćanja prenesenih nadležnosti Republici Srpskoj kroz referendum, prenose agencije.

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender