09. 12. 2021.
Stiže i treći Buš !?

Stiže i treći Buš !?

Stiže i treći Buš !?

Buš, koji je Ameriku vodio od 2001. do 2009. godine, u razgovoru za Fox news rekao je da je Džon Elis ‘Džeb” Buš svjestan toga šta je predsjednički posao, kao i da je to “naučio gledajući oca i mene”.

On je naglasio da stalno ohrabruje mlađeg brata da uđe u trku za šefa države i dodao da bi Džeb bio odličan u tom poslu.

-Naravno da mu pružam podršku. On kaže da još uvijek ništa nije odlučio, ali znam da zapravo jeste. Plus, vjerovatno ne želi da ga gura stariji brat – rekao je 43. američki predsjednik.

Ovo nije prvi put da neki od članova porodice Bush ohrabruju Džeba da se kandidira. Njihov najmlađi brat Nil Buš kazao je da je čak i njihov otac Džordž H. V. Buš, koji je bio na mjestu predsjednika bio od 1989. do 1993. godine, želio da Džeb uđe u izbornu trku uprkos tome što je tadašnja prva dama Barbara Buš smatrala da je „dosta Buševa“ u Bijeloj kući.

Naslućivanja da bi Amerika mogla da dobije i trećeg Buša  proširila su se u aprilu kada je Džeb Buš rekao da želi da se kandiduje za predsjednika.

Džordž  Buš je, pored toga, u intervjuu još govorio i o sadašnjem predsjedniku Baraku Obami i odnosu Amerike i Iraka, prenosi B92.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender